Γυναίκες που αλλάζουν το πρόσωπο των οικονομικών

Το πρόσωπο της οικονομίας αλλάζει. Τώρα, περισσότερες γυναίκες αναδύονται ως ισχυροί μεταφορείς στη χρηματοπιστωτική βιομηχανία, ενδεχομένως να βγάλουν το ” club των αγοριών” έξω από την αρένα μια για πάντα.

Ωστόσο, στην έκθεση Mercer, «Όταν οι γυναίκες ευδοκιμούν, οι επιχειρήσεις ευδοκιμούν», τα βασικά ευρήματα αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ακόμα ένας τρόπος να προχωρήσουμε πριν τα γυναικεία στελέχη της οικονομίας μεγαλώσουν. Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα της εταιρείας, οι γυναίκες αποτελούν μόνο το 20% στο εκτελεστικό επίπεδο και μόνο το 35% σε επαγγελματικό επίπεδο και πάνω (bedste tilbud).

Ωστόσο, υπάρχουν γυναίκες οικονομικά στελέχη, όπως αυτά που αναφέρονται εδώ, που καθορίζουν το πρότυπο για το πώς θα φανεί η χρηματοπιστωτική βιομηχανία στο εγγύς μέλλον.

Sallie Krawcheck

Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής, Ellevest

Η προσέγγιση της Sallie στην απόκτηση ηγετικής θέσης στη χρηματοδότηση ήταν να ξεκινήσει μια επιχείρηση που έχει επικεντρωθεί στην εκπαίδευση και την ενδυνάμωση των γυναικών για την επίτευξη των οικονομικών και επαγγελματικών στόχων τους. Η Sallie έχει δημιουργήσει μια διαφορετική ομάδα που περιλαμβάνει ταλέντα από τη χρηματοδότηση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη προϊόντων.

Jolen Anderson

Ανώτερος Αντιπρόεδρος, ΥΕ και Διευθυντής Διαφορικής Διαχείρισης, Visa

Από την ένταξή της στη Visa το 2005, η Jolen εργάστηκε για την επέκταση των επιχειρηματικών προοπτικών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας του ηγετικού ρόλου της πολυμορφίας που κατέχει τώρα. Το επίκεντρο της Jolen επικεντρώνεται στον εντοπισμό των τρόπων ενσωμάτωσης των γυναικών και των χρωμάτων σε στρατηγικούς ρόλους μέσα σε αυτήν την γιγαντιαία παγκόσμια χρηματοοικονομική επιχείρηση με την ελπίδα να αλλάξει το οικονομικό περιβάλλον από το εσωτερικό.

Άλισσα Μπέρτον

Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ, Group1001

Στο σημερινό της ρόλο με την Group1001, η οποία είναι ένας οργανισμός που έχει ως στόχο να καταστήσει τα προϊόντα ασφάλισης και συνταξιοδότησης περισσότερο χρήσιμα και προσιτά για όλους τους τύπους ανθρώπων, η Alissa αξιοποιεί την προηγούμενη εμπειρία της σε χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρίες για να θέσει τον πήχη σε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Μαργαρίτα Keane

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Synchrony

Η Margaret έχει υπηρετήσει στον σημερινό ηγετικό της ρόλο στον τομέα της λιανικής χρηματοδότησης με τη Synchrony από το 2014. Η θέση της έχει δώσει την ευκαιρία να βοηθήσει και να καθοδηγήσει περισσότερες γυναίκες να εισέλθουν στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και να επιτύχουν ηγετικές θέσεις.

Abigail Johnson

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FMR LLC

Η Abigail εργάστηκε για την εταιρεία από το 1988, σε πολυάριθμους ρόλους που συμπεριλάμβαναν την ιδιότητα του Προέδρου της λιανικής πώλησης της Fidelity, το χώρο εργασίας και τα θεσμικά επιχειρηματικά τμήματα.

Candace Browning

Επικεφαλής της Global Research, BofA Merrill Lynch, Τμήμα Ερευνών

Η Candace δημιούργησε μια καριέρα συλλογής και διάδοσης οικονομικών πληροφοριών, και τα τελευταία χρόνια, ονομάστηκε ως μια από τις 25 πιο ισχυρές γυναίκες στον τομέα των οικονομικών. Η Candace επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε άλλες γυναίκες να φτάσουν σε ηγετικές θέσεις στη χρηματοπιστωτική βιομηχανία, πιστεύοντας ότι έχουν τη δύναμη να είναι ο παράγοντας που αλλάζει το παιχνίδι sms lån 2019.

Laurel Taylor

Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, FutureFuel

Η Laurel αντιπροσωπεύει τη δυνατότητα πολλών νέων γυναικών να οδηγήσουν καινοτόμες λύσεις και να δρομολογήσουν επιτυχημένες λύσεις για την αντιμετώπιση των σημερινών οικονομικών ζητημάτων.